Sayfalar

31 Temmuz 2013 Çarşamba

Bazen bir şey yaparsın, ama sen de anlamazsın.



Şimdi ben az önce bulaşık yıkadım. Sonra açıktaki ekmeği gördüm. Biliyorsunuzdur büyük ihtimalle ama bilmiyorsanız da söyleyeyim ekmek açıkta kalırsa sertleşir. Poşetin içine koyarız biz. Ekmeğin sertleşeceğini bile bile orada bıraktım. Kaderiyle baş başa bıraktım da diyebiliriz bir nevi :) Hayır aslında hiç bir kötü maksatım yoktu ekmek sertleşsin diye bilerek yapmış değilim yani :) Şu an bi açıklama getirmeye çalışıyorum ama yok. Anneme de derim artık bilmem takmadım ekmeği diye :)
Az önce de ablamla konuşuyorduk, onların evinde de bardak kırılacak mı diye yere atmıştım. Evet cam bardak kırılacak mı diye yere bıraktım :) Kırıldı tabi. O an da içimden hiç bir şey geçmemişti sadece herkes şaşkın şaşkın bana bakıyordu :)
Böyle garip şeyler yapıyorum ama amacım ne bilmeden yapıyorum :)
Siz de yapıyor musunuz böyle şeyler ? 

6 yorum:

  1. inanır mısın ben de geçen gün, yüksek derecede içinde su olmayan ütüyle şifon etek ütülemeye kalktım. ve sonuç en başta tahmin ettiğim gibi ütüyü eteğe sürer sürmez yandı.
    bile bile yaktım.
    pişman mıyım pişmanım evet. daha bir iki kere giymiştim. yakıştığını söylüyorlardı,bayramda giyecektim.
    =( derdimi hatırladım.
    ben gideyim ağlayayım.

    YanıtlaSil
  2. Evet biliyorum onu okumuştum itiraf etmek gerekirse gülmüştüm ben ''hönküre hönküre'' lafına :)
    Ama mala gelsin boşver :)

    YanıtlaSil
  3. Hahah :) Baya güldüm.
    Bende bazen elektronik eşyaları sökme gibi bi istek uyanır. Sökerim bende. Ama niye yaptığımı sorsalar söyleyemem. İşin ilginç tarafı söktükten sonra geri birleştiremem :) Birleştiremeyeceğimi bile bile sökerim. Sonuçta çöp olur gider yepyeni eşya. :D Bu yüzden annemden çok azar işittim :(

    YanıtlaSil
  4. Birleştiremeyeceğini bile bile sökmek. İşte düğüm orada açıklayamıyoruz :D Ben de çok severim elektronik eşyaları sökmeyi hatta Makine ya da Elektrik -Elektronik Müh. olmak istemiştim, ailemden izin çıkmadı :( Ama ben genelde tekrar birleştiriyorum :)) Ama küçük şeyler seçiyorum yine de birleştirememe riskini göze alamam :))

    YanıtlaSil
  5. Ayyy çok güldüm ya ben de yaparım arada böyle şeyler giymeyeceğimi bile bile etek aldım yüzmeyeceğimi bile bile mayo terlik bilmem neler dosyalarımın çıtçıtlarını öyle denerken kopardım hep üç defteri dosyaya sığdırmaya çalıştığımda oldu fizik kitabıma kızdığımdan yerlere attım savurdum böyle fotokopi pırtlamış geri toplamak çok zor olmuştuuu:-D

    YanıtlaSil
  6. Hehe aynı şeyleri ben de yaşadım ama fizik kitabı hariç bak o kötü olmuş :D Ben hala kendimin çok itici olduğunu düşünüyorum ama gülüyorsanız ne mutlu bana :D Teşekkürler tekrar yorumların için :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...