Sayfalar

8 Kasım 2012 Perşembe

Kore Filmleri~~

Siz benim yüzsüzlüğüme bakmayın efendim bir sürü Kore filmi görmek umuduyla girdiyseniz rızam var çıkabilirsiniz tekrar çünkü çoğul eki olan ''-ler'' takısını sadece 2 film için kullandım.Evet ben ki Kore üzerine kurulu bir blogum var ve ''lowerkorea'' diye bir nickim var ben ki sınıf beni Koreli kız olarak tanıyor evet utanmadan söylüyorum sadece 2 film izledim Kore yapımı olarak.Gözünüze sokar gibi söyleyeceğim sadece 2 tane:) Sebepleri mi? Bilmiyorum.Ben çok fazla dizi de izlemem de alışkanlık olmuş bir dizi bitince hemen başka bir diziye atlarım hiç film izlemek aklıma gelmez.Ve dizileri kadar ünlü filmleri de var mıdır ki bilemiyorum.
 İlk film Ölüm Zili (Death Bell) :
Neydi bu anlayamadım korku filmi diye mi geçiyor acaba? Bilmiyorum cidden öyle mi?:) Erindim şimdi resme ve filme bakılırsa korku filmi diye geçiyor olmalı...
Ama bence değil.Bir kaç tane deneme dışında korku filmi izlemişliğim yoktur bilhassa izlemem çok korkarım ben ama bu film beni korkutamadı yani ben bile korkmadıysam kimse de korkmaz diyorum.Ama film genel olarak güzeldi hep şimdi ne olacak diye bekledim.Gerilim üst düzeydeydi.Bir de filme renk katan Kim Bum oynuyordu.Ama sonu saçma mıydı ne biraz? Yani bağlayamamışlar bir şeye.Tam olarak da söyleyemiyorum sonunu ama saçmaydı bence ama şaşırmadım da diyemem izleyenler niye şaşırdığımı anlamıştır izlemeyenler de izleyince anlayacaklardır:)




İzlediğim diğer film de Anında Skandal (Speed Scandal).Türü komedi ve gerçekten komediydi çok güldüm.Konusu biraz saçmaydı şöyle söyleyeyim baştaki kız ortadaki adamın kızı evet yanlış yazmadım karısı değil kızı sondaki çocukta kızın oğlu doğal olarak adamın torunu...Oğlu gibi durmuyor mu? Hatta zorlasanız geç hamilelikten kardeşi bile çıkarabiliriz ama torunu işte.Belki bizim ülkemize göre o kadar da abes kaçmayabilir ama evlilik yaşı 30'u bulan bir ülkede 30 yaşlardaki bir adamın torunu olması çok olağan değil bence.Hadi tamam sen haberin olmadan 16'lı yaşlarda baba oldun kızın da mı senin yolunu izlemiş? Neyse canım bize ne :)) Ben eğlenmeme bakarım favori karakterim tabii ki de torundu:) Çok komikti ya şu siboba bakın :D (bir arabushiii diyişi vardı)Yetenekliydi de kerata harika derecede kumar oynama mı dersiniz, yetenek sizsinize katılsa 3 evetlik piyano performansı mı dersiniz, dedesi için kız ayarlaması mı dersiniz~haha
dededi için kız ayarlamak mı? Evet öğretmenini dedesine ayarlamak için ajanlık yapıyordu :)
İşte başlarda biraz şaşırdık olur mu yahu dedik sonra salla dedik gülmemize baktık, belki gözünüz de yaşarmış olabilir bazı olaylara.Ve en son da saçma bir sırıtma ile mutlu son <3 :)

Derslerden sıkıldığımda, dur bir izleyeyim de güleyim/ağlayayım deyince izleyebileceğim bir film öneriniz var mı?

3 yorum:

  1. benim favorim a moment remember ve daisy <3 ağla duygusala bağla :)))

    YanıtlaSil
  2. ahaha sloganın güzelmiş ağla duygusala bağla :) a moment to remember özcan denizin Evim Sensin'i kurguladığı film değil mi? merak ediyorum zaten onu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle dediler ama evim sensini izlemedim :) kesinlikle izleeeeee gerçekten ben çok etkilendim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...