Sayfalar

17 Kasım 2012 Cumartesi

Computer Pics. (2)

Yine bir resim koyup altına yazı yazmaca postuna hoş geldiniz:) Daha da çok hoş geleceksiniz söyleyeyim çünkü böylesi çok daha kolay, eğlenceli ayrıca bilgisayarımın ''resimler'' klasörü bu zamana kadar düzenimi konuşturduğum tek yer.O kadar uğraşmışım düzenlemek için onları tozlu raflardan gün yüzüne çıkarmazsam olmaz değil mi?

Bunu çok yapmak istiyorum hatta yaparken bakayım diye kaydetmiştim ama nasıl yapacağım bilemiyorum bir fikri olan var mı?

''Anne'' kavramını çiz deseler ancak bu kadar güzel, anlamlı çizilebilirdi...Bizim için kendini kayıtsız şartsız feda edebilecek başka biri yoktur dünyada...

Ahaha sen elmanı ye şekerim.. :))) Hemcinslerimden korkuyorum, ciddiyim...Ben kendimi kadınlığa layık görmüyorum o kadar.Gelmez benim aklıma öyle cin fikirler :)

Çok güzel bir resim değil mi?Gerçek olmasalar da uğur böcekleri çok hoş olmuş (ilk başta bayram şekeri sanmıştım ama çaktırmıyorum).Okuyan herkese uğur getirsin:)Biliyorum bencillik ettim o zaman okumayana da getirsin:)

Ya bu duygusal duygusal şeyleri hep ablam kaydediyor.Buraya koyasım da geliyor ama bunlar üzerine konuşamıyorum ben:)Duygusal biri değilim ben ne yapabilirim? Zaten genelde bunların üzeri yazılı oluyor bir şey yazmasam da olur değil mi? :))

Tam beni kırdığım yerden kırarlar seni...

Yazı çok anlamlı ve köpek çok şirin de ne alaka?

Vaaaayy be! Ne güzel bir ojeymiş o öyle Haha tamam yazı daha güzelmiş:) Bunlar sadece resim için verilen pozlar mı yoksa gerçekten var mı böyle romantik biri? Bilemiyorum daha çok küçüğüm ben...

Romantik bir yazıyla kapatayım bu sayfa da hep böyle şeylerle doldu hep ablam:)

2 yorum:

  1. ilk iki resim şahaneymiş canım ya etkilendim !

    YanıtlaSil
  2. İkinci resimden ben de çok etkilenmiştim Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...