Sayfalar

10 Eylül 2013 Salı

~~Mim~~

Başlık çok basit olduğu için iki işaret koyayım dedim itiraf edeyim :) Aslında yarım bıraktığım başka bir mim var ama bunun soruları azmış önce bunu yapayım dedim. Beni mimleyen Puella ve Uzun Saçlı Kel Adam'a çook teşekkür ediyorum :)

Gelelim sorulara;
  • Hayatınızda hiç mucize olarak nitelendirebileceğiniz bir olay yaşadınız mı?
Düşündüm ama ''Mucize'' diyebileceğim kadar büyük bir olay yaşamadım sanırım :)

  • Almayı düşünüp de alamadığınız ne var?
Profesyonel bir fotoğraf makinesi çok istiyorum ama ben alamam, ailemin de almaya gönlü yok şu sınava hazırlandığım dönemde :( Ah birazcık para biriktirme gibi bir huyum olsaydı kendim alırdım ama yok işte :)

  • Kıyafet konusunda takıntılarınız var mı?
Var tabii ki olmaz mı :) Şu sıralar olmam gereken kiloda değilim bu yüzden tayt, dar kıyafetler giymem. Taytı normal kiloda olsam bile giymem ama :) Uzun etek-elbise giyemem boyum kısa. Daha doğrusu boyumu kısa gösteren şeyler giymem :) Tunik mesela... Neyse belki daha fazla vardır da korkutmayayım sizi :))

  • Nefret ettiğiniz huylar ve insanlar?
Öhöm. Başlayalım bakalım;
Kendini beğenmiş, burnu havada insanları; yapmacık tavırlıları, aşırı sinirlileri, empati kuramayanları, karşıdakinin görüşünü önemsemeyenleri, benbilirimcileri, aşırı laubalileri, çocuk gibi konuşanları-davrananları, fazla umarsızları, sürekli bir şeye burnunu sokanları sevmiyorum :) Şu an tam bir gıcık olduğumu düşünebilirsiniz izin veriyorum ama nefret etmek değil bu. Bu hareketlerinden dolayı hoşlanmadığım biri başka iyi hareketleriyle tekrar gözüme girebilir :) Bence nefret ancak belli olaylardan sonra olur ki bunu da belli huylara bağlamak doğru olmaz. Neyse fazla konuştum.


  • Sizi en net tanımlayan kelime?
Tembel. Net!

  • Hayata yeniden gelme şansınız olsa hangi ülkede doğardınız?
Şimdi Kore'ye hayranım tamam ama hayat şartları, eğitimi iyi olarak düşündüğümüz Avrupa ülkelerinden birinde doğmak isterdim. Mesela İngiltere, İspanya ya da İtalya. (İ ile alakası yok kkk) İngiltere hep cazip gelmiştir bana. İspanyayı futbolu için istiyorum, İtalya da cazip geliyor :) Ama Almanya, Yunanistan falan olmasın. Bir de soğuk olmayayım Türk sıcaklığı kalsın ha bir de Müslüman olmak şartıyla tabi ki :))


  • Tek başına bir insan keyiflenmek için ne yapabilir?
Cem Yılmaz, Atalay Demirci gibi komedyenleri ya da ablamı izlesin. Ablamın videosunu bulamaz tabi o ayrı. Ya da komedi filmi izlesin. Mümkünse Kore'den olsun. Ha Kore demişken Koreli artistlerin giflerini falan izlesin. Komik sayfalar var onları okusa da olur. İnterneti yoksa kendi kendine süslensin, şarkı söylesin videosunu çeksin. Sonra izleyip güler :) Kitap okuyabilir... Çok şey var ya :)

  • Nikah masasında evleneceğiniz kişiden ''Hayır'' cevabını alırsanız ne yaparsınız?
İşin aslı böyle şeylerin sadece dizilerde olduğunu düşünenlerdenim. Çünkü evlenmek istemiyorsa masaya kadar gitmez normal bir insan. Ki ben masada bana hayır diyecek kadar beni istemeyen birinin duygularını daha önceden anlardım ve iş oraya kadar gitmezdi diye düşünüyorum. Ama hadi oldu diyelim, şok olurdum sanırım. Asla neden diye sormazdım ama. Daha fazla küçülmek istemezdim ve orayı terk ederdim. Sonrasında şehirden de bir süre ayrılırdım diye düşünüyorum. En azından insanlar unutana ve ben sakinleşene kadar..(bkz. Doktorlar_Ela)

  • İnsan kaderini mi yazar, kaderini mi yaşar?
İnsan seçimlerini kendi yapar ve bu seçimler sonucunda yaşadıkları kaderidir diye düşünüyorum. Mesela bardaklar tepsiye fazla geldiği halde tıkış tepiş tepsiye sığdırdık ve mutfağa götürdük. Ama bardağın biri düştü kırıldı. Bardağın kırılmasını biz istemedik ya da biz yapmadık bu kaderdi ama bardakları fazla oldukları halde tepsiye koyduğumuz için bu kaderi bizim seçimimiz doğurdu. İşte böyle :) Çok saçma bir örnek verdim biliyorum ama anladınız siz onu :)
  • Aklınıza gelen ilk İngilizce kelime?
''Destiny'' yukarıdaki soruda kalmışım demek ki kk
  • İnternette sahip olduğunuz ilk nickname?
Hatırlamıyorum desem ? :) Ya da belirgin bir nickname kullanmışlığım yoktu ismimi verirdim hep. htcsk kullanıyorum genellikle ismimin ve soy ismimin sesli harflerini atıp. lowekorea var işte bu tam bir saçmalık :) Bu arada loverK'daki K'nın Kore olduğunu söylememe gerek var mı? :) İşte böyle ama ilki neydi hatırlamıyorum..

Eveet, sorular bitmiş şimdi mimleme zamanı :)


Kolay gelsiin :)

BU ARADA: Bu mim yazımı hiç sevmedim ben aceleye geldi gibi :/ Olmamış bu, aldırma şansımız yok mu? Hiç mi yok? Tamam, teşekkürler.




11 yorum:

  1. teşekkürler,hemen yaparım :)

    YanıtlaSil
  2. @uska;
    gerçekten mi? Ben de çok mutlu oldum ^^ İçime sinmemişti tekrar teşekkürler o zaman :)
    @Suzy;
    rica ederim, bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Olmuş olmuş tembel ve içten kız :D.Bu arada teşekkür ederiz yapıcaz hemen :D

    YanıtlaSil
  4. İçten kısmı için teşekkür ederim :D Bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Niye ki bence olmuş gayet yani :D Son soruya da çok takıldım şimdi, kırk yıl düşünürüm artık :D Mim için^çok teşekkürler^^

    YanıtlaSil
  6. Bende fotoğraf makinesi istiyoruuuuum.

    YanıtlaSil
  7. @Paul;
    Ben olmamış diye düşünmüştüm ama seyirci sissiniz sizin ne düşündüğünüz önemli demi :D
    Ben de çok düşündüm ama bulamadım, biz yaşlı insanların nereden hatırlayalım öyle şeyleri :))
    Rica ederim ne demek :)
    @Özge;
    Sen bir de makine alırsan çektiklerini daha bir kıskanırım :D Ama bencilliğin alemi yok ikimizin de olsun :D

    YanıtlaSil
  8. Merhaba blogunu takibe aldım bana da beklerim:=)Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  9. Tekrar merhaba,
    Blogumu İzlemeye almışsınız teşekkürler. Bir ricam olacak satış blogumu izlemeye almışsınız, aktif olarak kullanmıyorum. Günlük yazılar yazdığım www.neclasolen.com adlı blogumu izlemeye alırsanız memnun olurum. Kocaman sevgiler:=)

    YanıtlaSil
  10. Hehe iyi sırıttım yaa ela kısmında koptum amaaa :-D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...