Sayfalar

27 Ocak 2013 Pazar

MIM


Daha havalı bir başlık bulamazdım herhalde :) Tam bir şeyler yazmak geldi içimden mimlendiğimi gördüm o zaman sıcağı sıcağına mimi yazalım ve de bilincimin altında kalanlar'a teşekkür edelim :)

1- Şu anda olsa çok sevinirim;
Bu soruya değecek daha güzel şeyler yazabilirim aslında ama soruyu yazarken bile aklıma çikolata geldi ama bu şekilde harcamak istemiyorum soruyu :) Şey olsun... Mantı :) Evet cevap veriyorum : mantı ve çikolata eminim, son kararım.

2- Şimdi orada olmak vardı;
Şimdi okulda olmak vardı ne güzel ders çalışırdık:) Şaka şaka Allah korusun ama bu da soru mu yani tabii ki *Kore* Şimdi orada olmak vardı karışan falan da yok anlamadığım halde etraf Kore alfabesiyle dolu diye sırıta sırıta arada ıssız yerlerde seke seke gezerdim :) Başka da olmak istediğim bir yer yok çünkü benim en mutlu olduğum yer ev ^^

3- Ah nerede o eski günler? Sahi neden insanlar eski günlere özlem duyarlar?
Öncelikle kendim bir şeyler yazmadan önce Twitter'da bununla alakalı olabilecek güzel bir söz okumuştum onu paylaşayım ;
''Hep geçmişteki gözyaşlarımızı hatırlayıp güleceğimizi düşünürdük oysa hiç geçmişteki kahkahalarımızı hatırlayıp ağlayacağımızı düşünmemiştik...'' 
İşte geçmişteki kahkahalarımızı düşünerek ağlıyoruz ama bunun bir anlamı yok çünkü geçmişi asla geri getiremeyiz.Asıl soruya gelecek olursak geçmişin hep daha güzel olduğunu düşündüğümüz ve bugünü göremediğimiz için olabilir.Evet anıları yaşatmak, arada hatırlayıp gülümsemek normal mesela bugün dershaneden gelirken çocukken oynadığımız parkın önünden geçiyordum o çocukluk günlerimi hatırladım ki ben hala çocuk sayılırım gidebilirim yani parka ama o çocukluk şevki kalmamış, yaşlanıyoruz tabii :P 
Neyse ya bunu daha fazla uzatmak istemiyorum çünkü çok absürt yerlere dalabilme potansiyelim oldukça yüksek :D

4- Neleri özlüyorum;
Yukarıda da söylediğim gibi çocukluğumu özlüyorum, ders çalışma kaygımın olmadığı günleri özlüyorum, geçenlerde yediğimiz mantıyı özlüyorum, bir tavşanımız vardı onu özlüyorum:( , ilkokul arkadaşımı özlüyorum... işte bir kısmı bunlar :)

5- Çok severim;
Ooo bir sürü şeyi çok severim ; İnternet'te takılmayı çok severim, Blog-Facebook-Twitter üçlüsü aynen Bermuda şeytan üçgeni gibi sürekli beni içlerine çekerler.Ailemi çookk severim, televizyonumuzu, bilgisayarımızı çok severim.Tavuğa bayılırım, mantıya biterim.Kahve+çikolata vazgeçilmezim.Kore dizilerine hasretim.Müzik dinlemeyi çok severim, kitap okumayı severim.Dershanede birinci dersleri kaçırmayı çok severim.Alpella üçgen favorim... Bu kadar yeterli mi, yoksa devam edeyim mi? :)

6- Nefret ederim;
Azıcık düşünmem lazım çünkü kolay kolay nefret etmem.Ah bilgisayarın donmasından nefret ederim kelimenin tam anlamıyla hemde... Cevapsız bırakılmayı sevmem, kendini beğenmişleri sevmem, evet hatta onlardan nefret ederim.Yeter ya kendimle çelişkiye düşeceğim az daha yazarsam :)

7- Bu günlerde çok dinledim;
Selena Gomez_Love you like a love song
Demi Lovato_Give your heart a break
Maroon 5_One more night
Mehmet Erdem_Herkes aynı hayatta
One Direction_Kiss you
Ve tabii ki olmazsa olmazımız kulağıma pamuk tıkayamayacağıma göre PSY_Gangnam Style

8- Şimdiki ruh halim;
Uykulu... Gecenin köründe oturmuş mim yazıyorum :) Bir de yarın dershaneye gideceğim neyse ki bitmek üzere.

Bundan önceki mimde unutmuştum birini mimlemeyi bu sefer de mi unutsam? :) Sequins from life'ı mimliyorum çünkü cevaplarını çok merak ediyorum ama 3. soruyu pas geçebilirsin ;) 

5 yorum:

  1. Haahhah bende cevaplarımı merak ediyorum canım ;) yarın uğraşayım çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Aynı mim ama farklı farklı sorular :) İkinize de teşekkür ederim ^^

    YanıtlaSil
  3. İkinci soruya eminim ki bende aynı cevabı verirdim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...