Sayfalar

1 Ağustos 2014 Cuma

Film ve Dizili Mim

Bu Kaçıncı Oldu Hatırlamıyorum blogunun sahibi Mert güzel bir mim yapmış. Hep sevdiğimiz dizi/filmleri yazıyorduk bu kez genel olarak sevilen ama bizim sevmediğimiz en az 3 tane dizi ve filmleri yazacağız :) Ve beni mimleyen Titania'ya çok teşekkür ediyorum ^^


Ama ben baya zorlandım bu mim için :) İzlediğim her şeyi sevmişim maşallah Polyanna gibi bir şeymişim ben, sonum benzemesin de :))
Popüler dizileri çok izlemedim zaten bir kaç tanesini izlemiştim onları da beğendim yani ve çoğunlukla Kore dizisi izlemiş olduğum için (yazar burada geçmiş zamandan bahseder çünkü artık izleyememektedir) Kore dizisi izleyenlerin beğendiği ama benim beğenmedim dizileri yazacağım :) Aynı şey değil mi? Sadece daha küçük bir topluluğa aykırı oluyor ama olsun :D

City Hunter:
(Namı değer Şiti Hanta :D)
Bu dizi neredeyse her Kore fanının izlediği ve beğendiği dizilerden. Zaten baş rolde Lee Min Ho var izlenmez mi? Ben de bu yüzden defalarca başladım ve defalarca birinci bölümü bile geçemedim :) Yani ilk bölümdeki o ilk olaylar acayip sıkıyor beni ve bitmiyor. Dedim herhalde sorun ilk bölümde diğer bölümlere bakayım ama yine olmadı. Hatta geçenlerde kendimi kurdele kesip Minoz ilan etmiştim sadece onun için izler insan demi? O kadar sevmedim yani :) Ama arkadaşım da bu dizi sayesinde Kore fanı oldu bir de o var :))

A Love to Kill:
Bu dizi aslında o kadar beğeniliyor mu Kore fanlarınca bilmiyorum ama beğenmediklerim arasında en meşhur olanın bu olduğunu düşündüm :)
Aslında o kadar da beğenmedim değil ama baydı yani beni :) Shin Min Ah'ı da severim ama 5-6 bölüm izleyebildim sanırım birbirlerine aşık oldukları yere kadar gelemedim sıkılıp bıraktım :) Öyle bir yer var mı onu da bilmiyorum ya kkk
Ama sonunu falan merak ediyorum ağlayacağıma da eminim o yüzden devam etmek isterim :) 

Harry Potter:
Hani bir söz var ''Bir nesil Harry Potter'le büyüdü.'' Hah işte ben o nesildenim :) 
Ama yaşıtlarım gibi zamanında takip etmedim filmleri sonradan topluca izledim ve benim için ''Eh işte'' den öteye geçemedi bu yüzden. Yani sevmiyor değilim ama bayılmıyorum da :) 
Aslında sadece 3 kuralı için buraya almak zorunda kaldım ama bundan daha az beğendiğim film de yokmuş çok beğenilenler arasında demek ki :)

Mimden çıkardığım dersler: Popüler kültür diye bir şey var daha çok takip etmelisin ve daha az filmi beğenmelisin :)))


mimlendiniz! :)


8 yorum:

  1. harry potterın birinci kitabını okudum birinci filmini izledim. Gerisi de yok :D Arkadaşlarım bana garip bakıyorlar bu yüzden. Bi de karayip korsanları var. Serileri pek sevmiyorum galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her kitabı okuyacağız her şeyi izleyeceğiz diye bir şey yok ki ben de okumadım kitaplarını ve Karayip Korsanları bende de yok :) Ama hiç garip hissetmiyorum :)

      Sil
  2. Bende City Hunterı hiç beğenmemiştim, o kadar övdülerdi aksiyon bilmem ne çok güzel falan diye de halbuki .:D
    Harry Potterıun kitabını beğenmeyeni anlayamıyorum ama filmi beğenmemek çok normal. Mimi yaptığın için teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksiyon kısımlarını izlemedim aslında ben :D Atlayıp geçmiştim oraları :)
      Harry Potter'in kitaplarını okumadım zaten :)
      Ne demek çok güzel bir mim yapmışsın bu mimi okumayı seviyorum :)

      Sil
  3. popüler kültür senden sorulur be poliana :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...