Sayfalar

29 Haziran 2013 Cumartesi

Mood of the week : Boring

Hemen Hatice Translate'i devreye sokup sizin için çevireyim; sıkıldım yağğğ :)
Hehe çok ergence bir çeviri oldu :p

Evet, bu hafta hiç de güzel bir hafta değil.
Babam yokuşta düşmüş, evin yakınında olduğu için hemen gittik.İlk başta bir şeyi yok gibiydi hatta eve yürüyerek geldi sonra acısı geçmeyince hastahaneye gitti, meğer kırılmış :( 
Hem de iki yerinden. Herkes kırık olsa duramazsın falan diyordu hatta haftada 4 gün izlediğimiz Survivor'da da en çok bu cümle kullanıldı ''Kırık olsa duramazdın''. Biz de kırık yoktur ezilmiştir diye düşündük işte babam da yürüyünce daha kötü olmuş. 2 gün önce ameliyat oldu, pazartesi gelecek inşallah eve. Bu konuyu bu kadar uzattım çünkü sizde bu gibi halk arasında kalıplaşmış düşüncelerle kendiniz karar vermeyin neyinizin olduğuna direkt hastaneye gidin.

Sonra annem de babamla hastanede kaldı tabi, bir de bunun ev durumu var. Ablam da hastaneye sabah gidiyor, akşam geliyor. Yani evde bir kardeşim, laf dinlemeyen bir babaannem ve sürekli gelen misafirler kaldı :( 
Öğle yemekleri de bana kalmıştı, ki ben hayatında çayı bile bir kaç defa demlemiş, hatta sekizinci sınıfta bir denemede çay demleme aşamasını karışık olarak verip sıralayınız dediği için soruyu çözememiş, annesinden bile iş yapamaz raporu almış bir kızım :( Yaptığım tek yemek, hepsi bir çatala gelebilen yapışıp top halini almış bir makarnadır. Onu da çöp yedi zaten :)
Mesela annemin yokluğunda dolap dolmuş artık bi şey koyacak yer bulamıyoruz.Nöbetleşe bi şeyler çıkarıyoruz dolaptan :) Bir gün karpuz dışarıda kalıyor, bir gün meyveler falan :) Kardeşimde yoğurt çok yer kaplıyor diye onu dışarı çıkartmış.Yoğurt kıtlığı yaşandığı şu tarhana sezonunda ekşitmiş bi sürü yoğurdu :) 
Tabi annem gelince dolabı düzenledi. Üç kapta pilav bulundu mesela :) Ben de ''Yuh!'' dedim yani. Yemediğimizi dolaba koymuşuz sonra tekrar pilav yapmışız. Neyse annem gelince her yeri düzenledi ama ben çok üzülüyorum annem için çünkü benim kendim gibi bir kızım olsa kovarım valla :) Kadın bi yemek yapim, bir de banyo yapar geri hastaneye giderim diye gelmiş, benim yatırmam gereken faturaları yatırdı, tüm evi temizledi, yemeği yaptı bir de bizim için pasta yaptı yersiniz diye. Evde eksik yoktu ama çerez kola falan almış bizim için, babaannem için. Sonra geç kaldı tabii hastaneye giden otobüs için. Yürüyerek gitti bir de o yorgunluğun üstüne. Çok hayırsız biriyim de mi? :( Ama bundan sonra anneme yardımcı olacağım çünkü o dünyanın en iyi insanı , ve ben onu çok  seviyorum 

Bu arada sınavların açıklanmasını bekliyorum, büyük ihtimal tercih yapmayacağım ama hemen açıklansın istiyorum. ÖSYM duy sesimi, YGS'deki hızını bu sefer de göster ;)

Bu arada ben bir kaç resim paylaşayım sıkıldım diye girmiştim, bir sürü konuşmuşum artık bi dahaki sıkılmamda bu kadar çok konuşmazsam paylaşırım :)


Yeğenimden size kocaman gülücükler :)

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...