Sayfalar

29 Ocak 2015 Perşembe

A Gentleman's Dignity


Uzun zaman sonra ama cidden uzun zaman sonra (birkaç yıldır) bir diziye başladım ve bitirdim :)
Normalde başlarım ama bitirmem. Yarım bıraktığım 10-15 tane dizi var herhalde ama sevmediğim için değil bu diziler böyle işte izlerken bağımlılık yapıyor bir süre izlemeyince unutuluyor :))

Bu dizi 2012'de Blogger'de en beğenilen diziydi sanırım. (2013 de olabilir)
Ben de çok beğendim. En'lerim arasına girmiştir herhalde bunu sıcağı sıcağına bilemem sonuçta :)

Dizinin ana karakterleri..
Dürüst olmak gerekirse bu çiftin olduğu sahneleri izlerken kendimi aldatılıyormuş gibi hissediyordum. Bizi televizyona bağlamak için uydurulmuş asla gerçekle ilgisi olmayan yapmacık bir çift :) 
Sevmediğimi düşünmeyin buradan zaten Kore dizilerini gerçek olmadığını bildiğimiz halde gerçek olmasını dilediğimiz bir hayal dünyası oluşturmak için izlemiyor muyuz? :D
Haha~ Ama cidden Kim Do Jin bana çok yapmacık geliyordu :/

Lee Jong Hyun
Bu adamı da biliyordum ama dikkatimi çekmemişti. Ama dizide çok dikkat çekiciydi. Bir de hep bu oluyor bir dizide görüp sevdiğiniz birinin resimlerine bakarken o dizideki çekiciliği bulamıyorsunuz :/ Bu arada ben çok isim ezberlemek için kasmam hadi bakalım bir ay sonra kendisinin ismini hatırlayabilirsem ne mutlu ona :P

Dizideki favori çiftim ise Im Mi Ar ve Yoon idi :) Ama çok az gösterdiler
Ve 24 yaşında kız 42 yaşında adam? 
Sadece dizide kalsın :)

Bunun Kim Wo Bin olduğunu şimdi öğrendiğim gerçeği... :(


Spoiler: Sonu gerçekten güzeldi. Gülümseten sonlardandı. Kore dizilerinde alışık değiliz malum :) Ya da ben uzun süredir güncel -ki en güncelim 2012 işte- bir dizi izlemediğim için son dönemde finalleri düzeltmiş olabilirler..
Bir de Colin en sonunda kıza ondan hoşlandığını söylemişti ya o sırada acaba Yoon'la olmaktansa onla olsa daha mı iyi olurdu acaba diye düşündüm. Hem yaş olarak daha uygunlardı. E biraz da realist olmak lazım :P
Bu arada Do Jin oğluna Korece bir isim bulacağını söylemişti ama onu da göremedik. Beklemiştim şahsen ben :D


NOT: O sürekli çalan duygusal İngilizce şarkıya gıcık oldum desem yeridir. Bir Kore dizisinin müziğini beğenmeyeceğimi düşünmezdim ama Korece olsaydı beğenirdim işte :)
Bir de diziyi izleyince tekrar Korece öğrenme, orada yaşama gibi ergensi hayallerim canlandı :) Ama Korece öğrenmekle ciddi düşünüyorum :)

Amaan bu diziyi herkes izledi zaten ben konuşmak için konuşuyorum :)
Siz de izlemediyseniz izlemenizi öneriririm.




2 yorum:

  1. Ben unutuyorum izleyip izlemediğimi.
    Adlarını bir deftere yazmışlığım bile var sırf bu yüzden :p :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...