Sayfalar

25 Ekim 2014 Cumartesi

Dolu Dolu Cumartesi

Kiraz Mevsimi+Fatih Harbiye+Bu Tarz Benim+3 Adam+1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk=Cumartesi

Haha siz ne sanmıştınız ben bir televizyon bağımlısıyım :)
Hatta şu an Bu Tarz Benim'in Demet Akalınlı gösterisini izliyorum :)

Eğer şu an yurtta olsaydım arkadaşım yeter artık her gün TV izlemeye gidiyoruz adımız çıkacak kantinde diye bana direnmeye çalışsa da ben onu kantine sürüklerken Fatih Harbiye mi KM mi izleyeceğimi düşünür sonra KM izlemeye reklamlarda FH'ye geçmeye karar verir sonrasında ise 1E1K1Ç'u izleyip aklımda da 3 Adam'ın kalacağını düşünüyor olurdum :D

Haha hayır canım mübalağa ediyorum o kadar da çirkef değilim Tuba izlemek istemediğinde sadece bir kaç saat başının etini yiyorum ama sürüklemek falan kesinlikle yok! :D

Imm... Bu yazıyı cumartesinin ne kadar verimli bir gün olduğunu (tabi sadece TV açısından) söylemek için başlamıştım ve devamını yurttaki TV maceralarımla ya da bu programlar hakkındaki kısaca düşüncelerimle getiririm demiştim ve tercihimi yorumdan yana kullanıyorum :))

Kiraz Mevsimi:
Hepimizin bildiği gibi A Gentleman's Dignity den uyarlama.. Ve çoğu Kore sever diziye tepkili ama bende öyle şeyler yoktu. AGD'yi de izlemedim zaten orijinali hakkında da bir fikrim yok yani :) Başlı başına bir dizi olarak düşündüm ve izledim ilk başlarda sevmiştim (alakasız seslendirmelere, berbat oyunculuklara, saçma tesadüflere, bariz saçmalıklara rağmen) ama sonra acayip saçmalamaya başladılar ve 3 haftadan beri sadece denk geldikçe izliyorum. Artık izlemem yani :) 
Ayrıca Dağhan sen daha iyilerine layıksın kalbimizin survivoru :)

Fatih Harbiye: 
Umm.. Güzel, her şey güzel. Oturup izlersem izleyebiliyorum bugün de kendilerini izledik hatta ailecek ama cumartesi olunca hadi Fatih Harbiye'yi izleyeyim demedim hiçbir zaman. Hiç bana hitap etmedi yani :/
Bir de Neslihan Atagül'ün oyunculuğu çok beğeniliyor sanırım ülkemizde ama ben pek beğenmiyorum açıkçası. Yani çok az abartılı geliyor, azıcık ama :) Ve bazı saçmalıklar da var işte ama neyse siz beğendiyseniz :)

Bu Tarz Benim:
Zaten tüm kadınlara hitap ediyor ki çevremdeki erkeklerin de (babam dahil) elbiseleri yorumladığını gördüm, eğlenceli (üzerinde ne caps ler yapıldı), entrikalarla dolu, ve sonuçta bir yarışma. Ne ararsanız var yani bu programı izlemeyelim de ne izleyelim? :) Hafta içleri de okuldan geldikten sonra dinlenme amaçlı izliyorum kkk. Ama bazen o kavgalar bayıyor o zaman hemen kanal değiştiriyorum onun dışında güzel. Bir de Nur'u destekliyoruum :))

3 Adam: 
Zaten üzerinde konuşmaya gerek bile yok. Komedinin her türlüsüne varım ben :) Sınıfta o soğuk esprilere gülen kız da bendim evet :) 
Çok doğallar değil mii? Hiç komik değil :/

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk: 
İşşte favorim!
En çok bu ikiliyi seviyorum :) Sevmeyen de yoktur bence. İlk bölümlerini izlemediğim için seviniyorum bile bir gün bittiğinde yeni bölüm gibi eskileri izlerim diye o kadar yani :))

Yoruldum valla ne gün demi? :) 
Siz izliyor musunuz, bana katılıyor musunuz, beğeniyor musunuz, favoriniz hangisi ???
İstediğiniz sorudan başlayabilirsiniz :)





2 yorum:

  1. kiraz mevsimi 3 adam bir kadın bir erkek 2 çocuk oldu benim deeee oleeey çekirdekleeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle olmuş yazıyı yazdıktan sonra fark ettim :)
      Çekirdek çok bağımlılık yapıyor ya sadece Survivor izlerken kullanıyorum :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...