Sayfalar

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Uzun Süren sessizlikten sonra gelen MIM :)

Evet uzun süredir yazmıyordum size bilincimin altında kalanlar'ın mimiyle merhaba diyeyim o zaman :) Bu arada sanmayın ki YGS için giremedim İnternet ile ilgili bir problem vardı aslında ilk zamanlar buradaydım okuyordum yazılarınızı ama yorum ve kendim yazı yazamıyordum sadece.Sonra da tamamen gitti işte net neyse başlamışken YGS ile ilgili de... yanda da yazdığım gibi Fen yerine Sosyal çözdüğüm için artık bir TMciyim.Ayrıca sonucum da fena değil ama tabii her şey yaklaşık bir buçuk ay sonra belli olacak :)

               Gelelim mime, mimin konusu genel sorular ama benim için zor olacak sanırım :)

                         İlk izlediğiniz Kore dizisi/dizi hakkındaki yorumlarınız?
İlk izlediğim Kore dizisi Trt'de Saraydaki Mücevher adıyla verilen Dae Jang Geumdu.Hayran kalmıştım.O diziden sonra uzun süre yemek yapmanın, tıp biliminin meraklısı olmuştum.Hala da Cangema gibi olmak isterim ve hala Lee Young Ae idolüm :) Saray dizilerine karşı ön yargım oluşmadan kayboldu anlayacağınız.Unutulmazlar arasında sarsılmaz bir yeri var.



                                                    İlk oppanız-unniniz?
Çok net bir cevabım var bu soruya oppam da unnim de yok ! Hiç de olmadı ! Ayrıca oppa ve unni kelimelerini gerçekten sevmiyorum.Fanı olduğunuz, çok sevdiğiniz sanatçılar olabilir ama maalesef bunlar arasında bir Koreli yok :( Sadece yakışıklıymış-güzelmiş, iyi oynamış gibi yorumlarla sınırlı :) Ama Hyoyeon'u biraz fazlaca seviyorum sanki illa da bi unnim olacaksa Hyoyeon olsun :)


                          Oyunculuğunu beğendiğiniz Koreli aktör ve aktrisler?
Beğenmediğim yok ki :) Fazla bir dizi izlemişliğim de yok o yüzden size çok tanıdık gelebilir ama Lee Young Ae, Ha Ji Won, Su Ae, Kim Nam Gil, Eun Hye Lee, Cha Tae Hyeon ve küçük bir yetenek Hwak Seok Hyeon :)

                                                 OST'sini en beğendiğiniz dizi?
Zor bir soru olmuş çünkü gerçekten çok güzeller en beğendiğim olmasa da Dream High dilime çok takılmıştı BOF da güzeldi.Ama en güzelleri dramların müzikleriydi dinlemeniz bile tekrardan ağlamanıza sebep olabiliyor özellikle Misa.Hala net bir cevap vermediğimin farkındayım o zaman Secret Garden diyorum :)

                                 İlk izlediğiniz anime, ilk izlediğiniz Kore filmi?
Hiç anime izlemedim desem ? :) Evet çocukken izlediğim çizgi dizileri saymazsak anime izlemedim için cevap vermeme hakkımı kullanıyorum :) İlk izlediğim Kore filmi ise -TV dekileri saymıyorum yine- Kore filmi izlemek için açtığım ilk film Ölüm Zili idi...



                                          En son izlediğiniz Kore dizisi?
Ya işte bu konu çok karışık :) Hatta hatırlamadığım zamanlarda kaldı Kore dizileri.En son izlediğim bölüm Coffee Princedi ama onu 2 3 yıldır izliyorum hala yarısındayımdır :) Anlayacağınız ayda yılda bir açıp bir bölüm ilerliyorum :) Ama en son bitirdiğim dizi Dream High olsa gerek...

                                               İlk izlediğiniz tarihi dizi?
                                Aynı zamanda ilk izlediğim dizi Saraydaki Mücevher... 

Ne kadar süredir Kore dizisi izliyorsunuz bu süre zarfında kaç dizi devirdiniz?Aklınıza ilk gelen izlenmeli dediğiniz dizi?
5 yıl önce izlemiştim ilk olarak ama devamlı değil dönem dönem izlediğim için çok fazla değil.Sayabileceğim bir adet yani :) 19 tane ama bir kaç tanesi yarım.
Aklıma ilk gelen izlenmeli dediğimse... Im Sorry I love you 


                                                           Sıkıldığınız diziler?
Çoğunda sıkıldım desem ? :) Bu mimden sonra hain ilan edileceğimi hissediyorum, neden acaba? :)) Dizilerde bir yerden sonra sıkılıyorum evet o duraksama kısımları hani kızla oğlan artık birliktelerdir ama final de değildir yani kısaca finalden önceki kısımlarda sıkılıyorum genellikle.Ama cevap vermek gerekirse City Hunter'ın en başından sıkıldığım için birinci bölümünü geçemedim henüz.3 4 girişimim başarısızlıkla sonuçlandı darısı diğer denemelerime :) Bir de Glass Slippers var 4 yıldır bitiremiyorum ! Yok arkadaş bitiremiyorum ! :)

                               Hangi dizi karakterine tekme tokat dalmak istediniz?
Mişıl !!! Kadına tam olarak tekme tokat dalmak istediğim Yu Shin'i evlendirdiğinde :@ Bi Dam'a da dalmak istemiştim son kısımda ama ölümüyle cezalandırmıştı zaten kendini :( Çok vardı böyle tipler her dizide.Düşünmeyeyim şimdi :) Malum baş rollerimizin zaferi için savaşacak birileri lazım :)

                            Sonunu beğendiğiniz ve beğenmediğiniz diziler?
Genel olarak sonları beğenmiyorum.Ama beğendiklerim : Saraydaki Mücevher, Damo, 9 End 2 Outs
Diğerlerini beğenmedim diyebilirim tabii izlediklerim diziler içinde :) Ama bir de sonuna gıcık olduklarım var : Muhteşem Kraliçe, Bad Man.Çok değilmiş hehe :) 

                                       Dizi müzikleri hariç ilk dinlediğiniz şarkı?
Super Junior_Bonamana
Facebook'ta dolaşırken arkadaşımla dinlemiştik.İlk tepkimiz ''hmm.. hiç de fena değil'' olmuştu :)

                                            Sevmediğiniz unni ve oppalar?
SNSD'den Sunny'yi sevmiyorum.Bi de bir şarkıcıyı sevmiyordum ama sevmediğim için ismini de bilmiyorum :) Sanırım JYJ üyesi.

                                                   Korece -Japonca-Çince?
Şimdi ben bir yayım ve dillere de meraklıyım ama seçim yapmak gerekirse... Tabii Korece ağır basacaktır ama Çan-Çin-Çon'un çekiciliği de yok değil :) Evet Çince, son kararım :)


Oh be! demedim desem yalan olur zor bir mimdi :) Bir de tecrübesizliğim, yetersizliğim gözler önüne serildi adamı sevmiyorum ama ismini dahi bilmiyorum :) Neyse artık mazur göreceksiniz LYS öğrencisiyim ben :) 

Sıra geldi mimi paslamaya normalde benim cevapladığım soruları başkaların da cevaplamasını seviyorum ama ilk defa birilerine acıdığım için kimseyi mimlemek istemiyorum amaaa yine de cevaplarını merak ettiğim biri var sequin :) 

2 yorum:

  1. Wooww okurken cevaplarım belirli kafamda ama biraz zaman alabilir canım :) teşekkür ederim mimelidir için ;)

    YanıtlaSil
  2. Önemli değil bekliyorum yazını :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...