Sayfalar

25 Kasım 2015 Çarşamba

birgaripSeyma: Kuşlar

birgaripSeyma: Kuşlar: Tüm okunmamış kitapları almak isterim. Aynada ölü aksim. İşte böyle zamanlarda ben ölümü düşlerim. Sonbaharın aldatıcı güneşi kadar ald...



Böyle bazen blogları gezip yazıları okurken çok güzel yazılara denk geliyorum. Hemen paylaşmalıyım bunu diyorum ama nerede? Facebook, Twitter ? Ama basit kalıyor bana orada paylaşmak. İnsanların da okuyacağını düşünmüyorum tabi. O zaman vazgeçiyorum paylaşmaktan. Arkadaşlarıma okutuyorum en fazla. Ama blogger'ın halinde blogger anlar bir tek :) Çok beğendiğim yazıları burada paylaşırım ben de.
Çok güzel yazmışsın Şeyma, hep yaz olur mu? :)

4 yorum:

  1. şeyma iyi yazar tabiiii. seni görmek de ne güzeeel. beşiktaş nabıyooo. ya baksana hani evde ne güzel fotolu post yapıyodun. evdekiler filan çok tatlıydı. öle bişi yapınsana yine bi ara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler efendim :) İyi napsın hatırınızı soruyor fakat Galatasaray pek iyi durumda değilmiş duyduğumuz kadarıyla :D
      Evi de çok özledim yaparım tabii ama önce çekmem lazım :D

      Sil
  2. Enaaam kör ben anca görmüşüm ya bunu ay çok teşekkür ederim çook mutlu ettin beni ya gene geleceğim çok yakında blog yazılarını okuycam bir bir inşallah :))
    birgaripseyma

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...