Sayfalar

14 Mayıs 2015 Perşembe

Yarım Kalan Kore Dizilerim

Gecenin bu vaktinde odada yalnız kalınca bir dizi ya da film izleyeyim dedim. Ama bilirsiniz hadi izleyeyim dediğinizde izleyecek hiç bir şey bulunmuyor :) O aklınızdaki bütüün diziler, filmler siliniyor. Maalesef bir izleme listem de olmadığı için yarım kalanlara bir göz atayım dedim. Ben arada sırada izleyecek bir şey bulamazsam yarım dizilerime devam ederim sonra yine onları kaderlerine terk ederek yarım bırakırım :)
Ne tamamen aklımdan çıkarabiliyorum ne de bitirip kurtulayım diyemiyorum. Zaten bence Kore dizileri izlerken çok sarıyor bırakınca da adı anılmıyor :)

Şimdi hangi dizileri yarım bırakmışım, siz hangilerini izlemişsiniz, hangilerini bitireyim ya da hangilerini tarihe gömeyim beraber karar verelim :D

A Love To Kill: 

Kore dizilerinin atalarından biri. Rain ve Shin Min Ah oynuyor yani onların hatırlarına bitirir insan :) Ama olmuyor bir türlü bitiremiyorum galiba ne olacak ne bitecek bildiğimden sıkıcı geliyor :/

Birdie Buddy:
Aslında bunun devamında ne olacak merak ediyorum, sonunu da bilmiyorum. Spor falan da var baya severim yani niye yarım bırakmışım anlayamıyorum şu an :) Sanırım yazı bittiğinde hala bir şeyler izlemek istiyorsam bunu izleyeceğim ;)

City Hunter:
Bu dizinin bu kadar çok seveni varken hala nasıl izleyemediğimi anlayamıyorum! Ama bu dizi bitecek! :)

Coffee House:
Güzel bu dizi ya geçen biraz daha ilerlemiştim olaylar kafamda oturdu. Biraz da internetten spoiler aldım sonunu falan biliyorum artık rahat rahat izlerim :D Biz anlaşıyoruz onunla en az üç yılı vardır bir iki bölüm izleyip bırakıyorum :)

Coffee Prince:
Çok güzel ama insan yaşanacak olan her şeyi bilince izlemek istemiyor ama hala bu diziyi tam anlamıyla bitirmeye kararlıyım :P

Glass Slippers: 
Bu şey benim Kore dizileri izlemeye başladığım zaman izlediğim ikinci diziydi! Yani ben 14 yaşındayken arkadaşlar. Şimdi 20 yaşındayım. 
Görüyor musunuz So Ji Sub ne kadar genç?

Hmmm, bu kadar galiba? Ya da ben hızlı hızlı geçerken gözden kaçırdım :) 
Yani sizin bırak artık şu dizileri Hatice, bunların üzerinden binlerce yıl geçti bundan sonra milyonlarca dizi yapıldı önüne bak artık dediğinizi duyar gibiyim. Ama ben de illa bitireyim demiyorum zaten bu dizilerden başka yazılarda defalarca bahsetmiş de olabilirim kendimi tekrara düşmek değil de belki siz bunu bitirebilirsin ben kefilim dersiniz :D 

Evet, seçiminiz hangisinden yana?

İyi geceler :*


4 yorum:

  1. Hiçbirini izlemedim bilmiyorum ama A Love To Kill'i geçen arkadaşım anlattı bence onu izleme. :D
    Bir de Coffee Prince'in OST'lerine bayılırım ben :D

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) çekiliş icin zorunlu sartlardan biri eksik gorunuyor sistemsel bir sıkıntıda olmus olabilir eger 16 mayıs olmadan cekiliş postuma yorum olarak yapildigına dair not dusersen gerekli islemleri yapayim :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba tatlım bende kore dizilerini çok seviyorum bu aralar da arayış içerisndeyim:) bloğunu takibe aldım bende beklerim öpüldün..

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. @Paul;
    İzleyeceğimi sanmıyorum zaten :D
    @Resim Defterim;
    Geçmiş olsun artık, sorun değil :)
    @beauty beybi;
    Merhaba, hoşgeldin ^^ Ben de takibe aldım :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...