Sayfalar

18 Temmuz 2014 Cuma

Cherry Pop vs. K-Pop

Alexandra Stain'i severim ben. Bana bir sempatik geliyor aynı şekilde şarkıları da güzel, çok eğlenceli ve dans edilmeye çok müsait şarkılar. Başlıkta adı geçen şarkı da dans edilmeye çok müsait ve Alexandra da etmiş zaten :)
Evet konumuz o klip. İzlediyseniz mutlaka dikkatinizi çekmiştir. Resmen bir K-Pop klibi izliyor gibisiniz demi? Benim bir teorim var. K-Pop son dönemde baya tanındı dünya çapında. Alex de izlemiştir mutlaka bu kliplerden. Bence klipler çok dikkatini çekti ve bizim Koreli kızlarımızın yapmak istediklerini anladı. Son derece şirin olmalıyım ama aynı zamanda seksi de olmalıyım. Ama ikisi bir arada olmuyor işte. Zaten klipler de ya çok şirin ya da çok çekici oluyor. Alex de ben onların yapmak istediğimi ilk denememde yaparım dedi ve böyle bir klip çekti bence :) Ya da Alexandra'nın yapımcıları da K-Pop fikrini benimsemiş olabilir pekala :)

NOT: Ben bu klibi hep NR1'de izlediğim için ve NR1 klipleri yeniden düzenlediği için yayınlanabilir bir klip gibiydi. Ama yayınlamadan önce bir izleyeyim dedim ve çok da öyle olmadığını gördüm. Şimdi yazıyı silmek de istemiyorum siz en iyisi NR1'de falan izleyin ya da sadece bir göz atın. Şimdi Ramazan ayında günah olmayalım :)



İşte Alexandra'nın klibi ve favori Koreli kız grubum olduğunu söylediğim Girls' Generation'un çok aramadan rastgele seçtiğim bir klibi. (Çünkü hepsi birbirine benziyor kkk)
Alex'in şarkısı bile ne kadar K-Pop'u anımsatıyor demi?
Şööyle bir kıyaslayacak olursam yukarıda bahsettiğim amaca Alex daha iyi ulaşmış. İlk klipteki dans da daha güzel özellikle Alex'in ritmik zıplama olayı çook güzel, favorim :) Bir de ışıklı ayakkabıları favorim :D
Ama ikisinden birine oy verecek olsam tabi ki SNSD derim. Bizim kızlarımız çook daha şirin ve sempatik. Siz de ikinci videoyu ve SNSD'yi beğeneceksiniz ona göre :) Yani Alex'i de sevin hobi olarak gene sevin ama enn çok SNSD'yi yani K-Popu sevin :)) 

NOT: 2ne1'in son klibine çok benzediğini söylemiş biri ama o klibi izlemediğim için kullanmadım dediğim gibi rastgele bir klip seçtim.


8 yorum:

  1. ilgimi çekti ben de incelicem bu ilişkiyi. alıyim dinlemeye :)

    YanıtlaSil
  2. 소녀시대! 소녀시대! Bu kızları görmek bana yetiyo~~~~~~

    Korece yazılan Sonyeo Shidae (sonyoşide diye okunur :D )

    YanıtlaSil
  3. Yazının bir völümünü copy paste yapıyorum. kkkkk ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

    İşte Alexandra'nın klibi ve favori Koreli kız grubum olduğunu söylediğim Girls' Generation'un çok aramadan rastgele seçtiğim bir klibi. (Çünkü hepsi birbirine benziyor kkk)


    Çok kötüsün :D

    YanıtlaSil
  4. Evet onları görmek bile yeter klipleri iyi olmuş kötü olmuş aynı olmuş fark etmez :D
    Ama benzeyen bir klip aramaya erindim rastgele seçtim işte napıyım benziyor :D
    Amaa 2ne1'in hangi klibi merak ediyorum bak

    YanıtlaSil
  5. Çok doğruuu bir gözlem olmuşşş :D Cidden müziği olsun klibi olsun çok benzemiş Kpop tarzınaa..
    Ama haklısın GG benziyor kliplerii. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak senin yorumların beni hep mutlu ediyor çünkü yazıyla ilgili aklımda kalan soru işaretini gideriyorsun hep, acaba yanıldım mı gibi şeyler dediğimde aksini söyleyince içim rahatlıyor :) Saçma ama takılıyorum ben de aklımda kalıyor çok sağol :*
      Vee evet ama biz onları böyle de seviyoruz :D

      Sil
  6. Açikcasi bir blackjack im ama 2ne1 in hiçbir klibine benzemiyo belki en baştaki sahne olabilielr I am the best olarak düşünülürse onun dışında 2ne1 ın yanindan geçmez afsfgadss

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Im The Best'in başına benziyor ama son klip demişler ben klibi bilmediğim için yorum da yapamıyorum :) Benim gördüğüm de sadece bir yorumdu zaten kkk

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...