Sayfalar

5 Mayıs 2014 Pazartesi

#YazınYapacağım

Aslında yazla ilgili planlar yapmayı sevmem çünkü hiç bir zaman gerçekleştirememişimdir:)
Ama uzuun bir süredir sınava hazırlanıyorum biliyorsunuz:) Herkes bir yıl stresini yaşar bitirir, ben iki yıldır aynı şeyleri yaşayınca baya uzun geliyor hiç bitmeyecekmiş gibi. Bıktım yani biraz. Pek faaliyet gösterdiğim yok ama düşünmeden de edemiyor tabi insan:) Ama bu stresten azıcık uzaklaşmak ya da heyecanı canlı tutmak için arada yazı da aklıma getirmiyor değilim.
Aslında henüz kısa kola bile geçmiş değilim yakın zamanda grip atlattığım için. Atlatmış da sayılmam ya neyse:) Amaa yeter artık diyorum ve salı günü kısa kol giyeceğim, heyecanlıyım :P

Neysee yeter artık bu kadar girizgah planlarımı yazmak istiyorum saat gecenin 03.13'ünde :D
(Tamamen doğaçlama olacak, aklıma ne geldiyse) :D

  • Öncelikle lütfen artık sınavı düşünmediğim rahat bir yaz olsun. Öyle iyi üniversite de olsun istemiyorum artık ortalama bir yere gideyim yeter:) Ama KPSS'ye girmeyi düşünüyorum o yüzden ders çalışmayı  bırakmam herhalde. Zaten bazı dersler aynı biraz daha çalışıp ne yapabildiğimi göreceğim. Yani öyle planlıyorum:))
  • Yine ders çalışmakla ilgili ama daha bir heyecanlı:) İngilizce'mi geliştirmek istiyorum. Hem bu sayede İngilizce video, film falan izlemiş olurum:) 
  • Yine sınav bahanesiyle alışverişmiş, mağaza mağaza gezeyimmiş unuttum:) Sadece ihtiyaç olunca ve hızlıca olunca bir zevki de kalmıyor. Hem üniversiteye gideceğimi düşünerek yaptığım için bu planları annemgil de bir şey demez istediğimi alırım:) Ama en önce bir kot şort! Biliyorum herkes bunu yazıyor/söylüyor ama herkes gibi düşünmek suç mu:)
  • Bende kansızlık olduğu için çok halsiz ve yorgun olurum. O yüzden gerçekleştiremem hiç istediklerimi. Yine o yüzden hemen ciddi bir şekilde doktora falan gideceğim verdiği ilaçları da düzenli bir şekilde kullanacağım. Vee geçen yazlardaki gibi evde kalmayacağım sürekli. Kuzenim, ablam ve bazı arkadaşlarımla sürekli gezi planları yapmayı düşünüyorum, hadi bakalım inşallah:) Aa belki lisedeki arkadaşlarımla buluşuruz yine çok güzel oluyor o olay :D
  • Bol bol bol bol dizi, film izlemek bol bol kitap okumak istiyorum, istiyorum! Özellikle oruçlu olduğumuz günlerde :D
  • Belki bir hobiyle falan da uğraşırım resim yapmayı saçma da olsa şiir yazmayı falan seviyorum:) Takı yapmayı da seviyorum pek yapmasam da. 
  • Kesinikle tek İngilizce beni kesmez diğer dillerinde ucundan tutarız azıcık :D
  • Sevdiğim sanatçılardan falan uzak kaldım, hiç yeni şakı bakınayım falan demedim. O yüzden başta Kore müziği olmak üzere keşfüz musiki yapmak istiyorum :) 
  • Sonra TMci olduktan sonra önce de ilgilenirdim ama şiirlerle daha bir ilgili oldum. Büyük bir şiir arşivi yapma istiyorum:) 
  • Bir sanayiye gideyim kaportayı falan düzelttireyim. Bu çok kaba oldu sanırım :D Birazcık kendime bakayım yani, bakım falan yapayım :)
  • Ve liseme gidip diplomamı almam lazım:) Evet hala almadım:p Umarım hocalarıma nereyi kazandığımı sorduklarında verecek iyi bir cevabım olur :(
  • Ebru dan esinlenerek bir kartpostal keşfine çıkmak istiyorum. Bir kaç yıl öncesine kadar çok görürdüm ama artık görmüyorum. Maraş'ta da tükenmeden bulduklarımı toplamam lazım:) Ama bazı yerlerde olduğunu umuyorum lütfen yaz gelmeden bitmesinler.
Yaz yaz bitmedi valla:) Yeter artık uzar gider bu liste. Belki siz de bir şeyler eklemek istersiniz benim listeme?:p

Biraz basit bir liste oldu ama öle büyük büyük şeyler yazmayı istemedim, basit olsun güzel olsun:) 
Bu arada benim için balkonda çiçeklerin açması ilkbaharın/yazın geldiğine işarettir. Bizim balkonumuz çoktan renklendi:) Çekebildiğim kadarıyla o fotoğraflarla bitireyim o zaman;









6 yorum:

  1. umarım öğretmenlerin nereyi kazandın diye soruduklarında verecek çok iyi bir yanıtın olur öğretmenlerini de aileni de gurulandırırsın.
    pek tabii kendini de ;)

    YanıtlaSil
  2. Okumak bile 32 diş sırıtmama sebep oluyor umarım öyle olur :D

    YanıtlaSil
  3. ben de yaza ait plan yapmayı sevmiyorum,yapmıyorum da
    ama bu yaz için sadece 1 ay evvelinden evde güneş yağı yapıp iyice demlenmesini sağlayacağım :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben seviyorum ama ben de yapmıyorum :D
      Haha o da ihtiyaçtan olmuş ama o da bir şey ;)
      Sevgiler:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...